nki_header

SENASTE NYTT

NYHETER OCH PRESSRELEASER

Kvinna till Kvinna lanserar sin nya mediabank

DAM, QBNK, Kundcase oktober 15, 2013

Kvinna till Kvinnas nya mediabank innehåller tusentals bilder från de 17 krigs- och konfliktländer där de är verksamma. Kvinna till Kvinnas medarbetare har utbildats i fotografering och fått tillgång till proffskameror. Tack vare QBank kommer de nu enkelt kunna ladda upp bilder och göra dem tillgängliga i digitala kanaler.

Kvinna till Kvinna kämpar för kvinnors rättigheter och fred genom att skapa mötesplatser för kvinnor i miljöer där det är svårt att träffas, påverka politik och skapa dialog över konfliktgränser. Kvinna till Kvinna och dess samarbetsorganisationer arbetar med kvinnors hälsa, utbildar om kvinnors mänskliga rättigheter, motverkar våld mot kvinnor och människohandel. De ger ekonomiskt stöd och förmedlar kontakt mellan organisationer. Läs mer om Kvinna till Kvinna på deras sajt »

Sara Lüdtke på Kvinna till Kvinna säger:

"Via QBank kan våra medarbetare och samarbetspartners självständigt ladda upp bilder och därmed sprida sitt budskap via Kvinna till Kvinna. Genom aktuella och bra bilder stärker vi trovärdigheten för vår verksamhet och kan visa vart pengarna går."

Lena Rodén, projektledare på Kaigan, säger:

"Vi är glada att vi på Kaigan har kunnat stödja Kvinna till Kvinna i deras arbete. Vår tjänst QBank kommer underlätta för dem att kommunicera med bilder och visa den viktiga kampen för kvinnors rättigheter i konfliktdrabbade länder."

 

Taggar: DAM, QBNK, Kundcase

  

Få vårt nyhetsbrev

Följ oss

Följ oss gärna i våra sociala kanaler för mer nyheter och inlägg.

Senaste Nytt

Cision
QBANK LOGOTYPER  OCH PRESSBILDER