nki_header

SENASTE NYTT

NYHETER OCH PRESSRELEASER

Bank of America rekommenderar DAM

DAM, QBNK februari 24, 2014

"Digital assets have value beyond their monetary worth and need a plan to protect them. Increasingly, our clients are asking for tools and advice to prepare themselves and the next generation from emerging risks" - Bank of America 24/2-14

Den 24 februari 2014 gick U.S. Trust, en division inom Bank of America, ut med följande information;

“Digital assets have value beyond their monetary worth and need a plan to protect them. Increasingly, our clients are asking for tools and advice to prepare themselves and the next generation from emerging risks. Managing digital assets is now an essential part of the modern wealth management and planning process.”

Vad detta får för betydelse för oss i Sverige återstår att se men det är klart och tydligt att en av de mest seriösa aktörerna i bankvärlden ser värdet av att skapa strukturer i den digitala tidsålder vi lever i. 

 

Taggar: DAM, QBNK

  

Få vårt nyhetsbrev

Följ oss

Följ oss gärna i våra sociala kanaler för mer nyheter och inlägg.

Senaste Nytt

Cision
QBANK LOGOTYPER  OCH PRESSBILDER