nki_header

SENASTE NYTT

NYHETER OCH PRESSRELEASER

Nyhetsbrev - September 2016

DAM Day, Infographic, Nyhetsbrev september 20, 2016

Den senaste veckan har vi talat mycket om nyttan med DAM och vi har bl.a publicerat en ny infographic på vår blogg som illustrerar detta.

Det hade varit enkelt att säga att man bara sparar pengar på ett DAM, men det är en sanning med viss modifikation. Precis som med övriga IT-lösningar så behöver man investera både tid och pengar inledningsvis. Med ett DAM blir det dock snabbt tydligt hur mycket tid man sparar på att samla alla bilder på en gemensam plattform varifrån man dessutom kan sköta publicering i webb, sociala medier etc, eftersom allt går att mäta. På DAM Day berättar vi mer om DAM och hur man kan räkna på kostnad i jämförelse med besparingar och potentiella nya intäkter.

DAM Day är ett ypperligt tillfälle att lära sig mer om DAM. Vi har bjudit in kunder som använder sitt system på olika sätt och med olika integrationer och infallsvinklar. De tar upp viktiga bitar som hur man skyddar sitt varumärke med hjälp av DAM, hur man kan arbeta i en global marknadsorganisation med DAM samt vad man bör tänka på när man handlar upp och implementerar ett DAM-system. Har du inte redan anmält dig - gör det idag innan platserna tar slut.

På scen:
Sofia Røsand & Malin Billing - Saltkråkan
Florent Pellissier - NORMA Group
Martin Edenström - Making Waves (Nansen) och MKSE.com
Sara Rehnström - Simply Seen Consulting om JM AB

Mer info och anmälan till DAM Day

 

Är ni intresserade av att få reda på mer om hur QBank kan integreras med andra lösningar, missa inte att anmäla er till höstens webinar där vi presenterar våra connectorer. Näst på tur är presentationen av Episerver-connectorn som gör QBank ännu mer effektiv i ert kommunikationsarbete.

Mer info och anmälan till våra Webinars

 

Håll er uppdaterade om QBank via Twitter, LinkedIn, Facebook och QBank-blogg.

Vi önskar er en fortsatt bra dag!

//QBank-teamet


DAM DAY STHLM

#DAMDAY Stockholm

Har ni inte redan anmält er så är det dags att göra det nu, innan vi stänger anmälan. Välkommen till en inspirationsdag på WTC i Stockholm. På scen står Saltkråkan, Making Waves, MKSE.com, NORMA Group och Simply Seen Consulting.

Till anmälan #DAMDAY »

QBank Infographic

QBank Infographic

Kan ett DAM förvandla kaos till ordning? Den digitala utvecklingen går rasande fort och dagens kommunikationsklimat kräver att vi är visuella i vår kommunikation och använder bilder och filmer i större utsträckning. Se vår illustration av problematiken.

Till infographic »

Saltkråkan DAM

Kundcase Saltkråkan

Saltkråkan är förvaltare av arvet efter en av Sveriges största författare Astrid Lindgren. De förvaltar allt från böcker och filmer, till varumärken och copyrights kopplade till hennes verk. Läs hur det använder QBank i arbetet med sitt digitala material.

Läs caset »

QBank webinars & events

Kommande webinar

Under hela hösten genomför vi ett par webinar per månad. Där presenterar och demonstrerar vi våra integrationslösningar till InDesign, SharePoint, Episerver och Sitecore. Nästa tillfälle är 13 oktober när vi visar vår Episerver-connector.

Till webinars »


 

Film: Se gärna hur man hanterar metadata i QBank

 

 

metadata.png

 

Se fler av våra filmer »


Linkedin_partners.png

Varmt välkommen att ta del av nyheter, diskussioner, tips och tricks om QBank.

Följ oss på LinkedIn »

Taggar: DAM Day, Infographic, Nyhetsbrev

  

Få vårt nyhetsbrev

Följ oss

Följ oss gärna i våra sociala kanaler för mer nyheter och inlägg.

Senaste Nytt

Cision
Mynewsdesk
QBANK LOGOTYPER  OCH PRESSBILDER