nki_header

SENASTE NYTT

NYHETER OCH PRESSRELEASER

Vi donerar till Pippi of today!

QBNK, Kundcase januari 14, 2020

När vår kund Astrid Lindgrens Aktiebolag frågade oss om vi ville donera en kampanjportal till en Rädda Barnen-kampanj svarade vi självklart ja. Idag lanseras kampanjen

Astrid Lindgrens Aktiebolag är sedan flera år en flitig användare av QBank och när de berättade om sin gemensamma kampanj med Rädda Barnen ville vi självklart bidra på något sätt. Kampanjen, Pippi of Today - för flickor på flykt, syftar till att förbättra miljön och förutsättningarna för de många flickor som idag lever på flykt.

QBanks bidrag till kampanjen är att vi har donerat tid och kunskap som resulterat i en kampanjportal för det material som tagits fram i samband med lanseringen. Portalen samlar logotyper, bilder, videofilmer, fonter och grafiska riktlinjer och möjliggör en effektiv spridning av korrekt material till de som vill synliggöra att de stöttar kampanjen.

Pippi of Today

 

Vi är otroligt glada och stolta över att kunna bidra i en så viktig fråga som barns välbefinnande. Vill du också bidra till kampanjen, läs mer här

 

Taggar: QBNK, Kundcase

  

Få vårt nyhetsbrev

Följ oss

Följ oss gärna i våra sociala kanaler för mer nyheter och inlägg.

Senaste Nytt

Cision
QBANK LOGOTYPER  OCH PRESSBILDER