PowerPoint Webinar

QBank Connector till PowerPoint
Webinar

 

 

 

Varmt välkommen att delta vid vårt webinar där vi demonstrerar vår Connector till Microsoft PowerPoint.

Datum: 12 januari

Tid: 09.00 - 09:30

QBank Connector till PowerPoint är en framtidssäkrad plugin, vilket innebär att den är aktuell oavsett framtida uppdateringar från Microsoft. 

Läs mer om vår QBank Connector till PowerPoint nedan!   

 
 


Om QBank Connector till PowerPoint 

QBank har en plugin till Microsoft PowerPoint. Den gör att användaren enkelt kan hämta bilder som finns hanterade i QBank.

 

Sök och filtrera media

Med QBanks connector kan du enkelt söka och filtrera bland dina bilder direkt i Microsoft PowerPoint. Du når ditt uppladdade QBank-material och kan enkelt infoga bilder i dina presentationer. Bilderna skalas automatiskt om enligt uppsatta mallar så att de får rätt storlek. 

Integrationen hjälper dig att hantera vilka bilder som ska användas i era presentationer. På så sätt kommunicerar ni med rätt bilder, illustrationer, logotyper etc.

PowerPoint Connector

Powerpoint Connector

 

Uppladdning och publicering

Genom QBank Mediapicker får du en bra överblick över dina bilder och kan enkelt söka och filtrera för att hitta de bilder som du vill infoga i presentationen.

Använd drag-and-drop eller välj bild genom att klicka på bilden för att infoga den i presentationen. Bilden får rätt format och storlek och du riskerar inte att skapa en tung fil.